Arrangementer

Se kommende og tidligere events herunder

feb
9
ons
Nissen Mosh // Odense Vinterjazz PåTaget
feb 9 kl. 21:00
Nissen Mosh // Odense Vinterjazz PåTaget
Efter at have etableret sig på den tyske jazzscene i de seneste år er Asger Nissen klar til at præsentere sin egen kvartet. Med sig har han nogle af sine tætteste og yndlingsmusikere fra Berlinerscenen: Valentin Gerhardus, Thorbjørn TB Stefansson og Marius Wankel.
I et ungt, vovet og futuristisk udtryk søger Nissen Mosh nye retninger og rammer for jazzen. Bandets sounds rummer en del af Asger Nissen’s favoritimpulser fra 60’ernes Spiritual Jazz, “Neue Musik”, Moderne Jazz og Hip Hop. Harmonisk spontanitet og elegante melodier komplimenteres af en rytmegruppe, der ikke blot fungerer som solidt fundament, men også tør tage teten og føre musikken ukendte steder hen. Dette skaber en atmosfære af nærvær og tillid — tillid til både hinanden og til deres lyttere.
Sammen skaber Nissen Mosh energiladet musik med nye harmoniske- og melodiske udfoldelser, understøttet af pulserende grooves, flydende beats og rå energi. Alt sammen med en gennemgående kærlighed til sangskrivende genrer.
“Nissen is an excellent improviser who knows how to combine abstraction with singable emotions. Especially his composing is a strong trademark of his, with long dramaturgical arches that reveal a certain spiritual closeness to Tim Berne.” — Wolf Kampmann, Jazzthing, Feb/ March 2020.
Dørene åbner kl 20.00
Koncertstart kl 21.00
Tak til Staten Kunstfond, Odense Kommune og Pianoteket
feb
10
tors
Jesper Bodilsen Trio feat. Fabrizio Bosso // Odense Vinterjazz PåTaget
feb 10 kl. 21:00
Jesper Bodilsen Trio feat. Fabrizio Bosso // Odense Vinterjazz PåTaget
Fabrizio Bosso (Trumpet / IT)
Jesper Bodilsen (Bass / DK)
Magnus Hjorth (Piano / SE)
Martin Andersen (Drums / DK)
Mange danske jazzmusikere har internationale karrierer og begejstrer jazzlyttere verden over. Bassisten Jesper Bodilsen har været en etableret musiker i Europa i mange år, og trommeslageren Martin Andersen betragter nærmest Spanien som sit andet hjemland. Den fremragende italienske trompetist Fabrizio Bosso, er en af de stjernemusikere, der benytter sig af de to danske musikere ved koncerter i hjemlandet.
Ganske som sin landsmand og instrumentkollega, Enrico Rava, har Bosso fokus på det melodiske i sit spil. Hans evne til at komponere de smukkeste og ofte overraskende musikalske linjer er betagende, og hans tonevalg og tilbagelænede spil fremkalder mindelser om en døsig italiensk landsby. Lukker man øjnene og giver sig hen til musikken, sidder man pludselig i skyggen og nipper til et glas lokal vin, mens solen roligt går ned bag bjergtoppene.
Med sig ved koncerten i Odense har de en af Nordens fremmeste unge jazzpianister Magnus Hjort.
Billetter:
odense-alternative-jazzforening.billet.dk/order/gateway/13265981
Dørene åbner kl 20.00
Koncertstart kl 21.00
Tak til Staten Kunstfond, Odense Kommune og Pianoteket.
feb
11
fre
Fini Broadbery Trio feat. Pelle Von Bülow // Odense Vinterjazz PåTaget
feb 11 kl. 17:57
Fini Broadbery Trio feat. Pelle Von Bülow // Odense Vinterjazz PåTaget
Pelle Von Bülow – Guitar / DK
Fini Broadbery – Piano / DK
Daniel Franck – Bas / SE
Nat Ford – Trommer / DK
Pelle von Bülow er en del af den yngre, danske generation af musikalske jazzkometer, som både har fingrene dybt nede i jazzen – og som bringer nye ideer til genren. Pelle von Bülow er guitarist og kommer med en inspiration, der tager afsæt i jazzguitarister som Wes Montgomery og Pat Martino.
Daniel Franck er en af de mest benyttede kontrabassister på den danske og europæiske jazzscene. Han har bl.a. turneret og spillet med internationale stjerner som Seamus Blake, Kurt Rosenwinkel og Johnathan Blake, for at nævne nogle få.
Den unge energiske pianist Fini Brandt Broadbery blev færdiguddannet ved konservatoriet i Odense i 2021. Han har spillet med bl.a. Tomas Franck, Hans Ulrik, Anders Mogensen og Cesar Joaniquet mfl.
Nat Ford er en ung sprudlende trommerslager, som har gjort sig bemærket på Fyn imens han har studeret på konservatoriet. Han har bl.a spillet med Tomas Franck, Claus Waidtløw, Artur Tuznik og Håkon Brostrøm mfl.
Billetter:
odense-alternative-jazzforening.billet.dk/order/gateway/13265982
Dørene Åbner kl 21.00
Koncertstart kl 22.00
Tak til Staten Kunstfond, Odense Kommune og Pianoteket.
Kasper Buch & Band // PåTaget
feb 11 kl. 20:00
Kasper Buch & Band // PåTaget
Kasper Buch & Band gæster PåTaget i Odense den 11/2 på deres Vinter Tour.
Kasper Buch står bag hele 6 single udgivelser, samt albummet ‘Memories’ som debuterede på bl.a. Danmarks Radio i 2020.
Kasper Buch har modtaget to priser for sit musikalske virke, seneste pris i 2021.
Kasper har blandt andet spillet support for Mathilde Falch (DK), Signe Svendsen (DK), På Slaget 12 (DK) og Anthony da Costa (USA).
Billetpris 100kr/50 kr. for studerende + gebyr
https://paataget.billet.dk/order/gateway/13266208
feb
12
lør
Heine Hansen Trio & Speciel Guest Per Møllehøj // Odense Vinterjazz PåTaget
feb 12 kl. 22:00
Heine Hansen Trio & Speciel Guest Per Møllehøj // Odense Vinterjazz PåTaget
Heine Hansen – Piano / DK
Per Møllehøj – Guitar / DK
Lasse Mørk – Bas / DK
Jeppe Gram – Trommer / DK
At Heine Hansen er en usædvanlig talentfuld pianist er bestemt ingen hemmelighed, som han da også blev belønnet for med en Ben Webster pris i 2016. Men han evner så sandelig også det kompositoriske, hvilket han har bevist med sine to albummer i eget navn, bl.a. Signature, der blev nomineret til en Danish Music Award Jazz og fik en præmiering fra Statens Kunstfond som værende blandt de mest betydningsfulde værker. De fleste kender Heine Hansen som en swingende og elegant sideman og akkompagnatør i et væld af forskellige konstellationer, hvor det er blevet til samarbejder med nogle af landets kendte navne som f.eks. Alex Riel, Hugo Rasmussen, Caroline Henderson, Kira Skov og Thomas Blachman.
Per Møllehøjs guitartekniske evner er uomtvisteligt store. Han løfter sig ud af ligegyldighedens kedsomhed og viser personlighed og styrke. En af de helt store jazzpersonligheder på den københavnske jazzscene.
Denne aften byder Heine sin gamle kammerat Per Møllehøj over til det Fynske fastland, for at genforene deres musikalske legestue.
Glæd jer til denne aften hvor de gode venner bliver bakket op af en aldeles stærk rytmegruppe i form af Lasse Mørk på bas og fyens egen Jeppe Gram på Trommer!
Billetter:
odense-alternative-jazzforening.billet.dk/order/gateway/13265983
Dørene Åbner kl 21.00
Koncertstart kl 22.00
Tak til Staten Kunstfond, Odense Kommune og Pianoteket.
feb
18
fre
LLNN + We Are Among Storms// PåTaget
feb 18 kl. 20:00
LLNN + We Are Among Storms// PåTaget
Kom PåTaget!
100,- + gebyr
Den københavnske post-apokalyptiske metal-kvartet LLNN’s tredje album ‘Unmaker’ er en bedøvende, utilgivende sag. Med sine massive soniske dommedags-bredsider, klaustrofobiske sci-fi-klingende synths og en tematik om teknologiens magtstrukturer og deres indflydelse på mennesket kvalificerer danskerne sig med det nye album i den grad til titlen som et af universets tungeste bands – knusende og ubønhørlig som et evigt truende sort hul et sted i universet.
LLNN opstod i 2014 af asken fra post hardcore-orkesteret The Psyke Project og den daværende besætning af det blackede HC-ensemble Hexis, og med denne line-up af tung-musiske veteraner tog et helt nyt væsen form på den danske metal- og hardcore-scene. Bandet gjorde sin entré i 2016 med det kritikerroste debutalbum ‘Loss’, som imponerede med sit distinkte massive udtryk. Men der følger mere med deres lyd end tyngden. LLNN skaber med deres afsøgende kompositioner og brug af cinematiske synths og lydlandskaber subtile nuancer i deres overvældende, smertefulde hardcore-drevne metal-lyd.
Support:
We Are Among Storms
https://www.facebook.com/WeAreAmongStorms
www.billetlugen.dk/event/llnn-we-are-among-storms-pataget-14392411
apr
23
lør
PåTaget live // Mund de Carlo //LADJ // Manus Bell + Funch
apr 23 kl. 20:00
PåTaget live // Mund de Carlo //LADJ // Manus Bell + Funch
ODENSE KOM IND!
Voldsomt hiphop lineup gæster PåTaget!
Mund de Carlo (live)
Manus Bell (live)
Funch (live)
+ Support
De uafhængige labels Echo Out, Affiliated og Struglaz repræsenterer en samlet front for den progressive hiphop undergrund i København. Til april går de sammen om en en håndfuld aftener rundt i landet med 3 koncerter fra 3 af de lyrisk – og teknisk bedste rappere herhjemme: Mund de Carlo, Manus Bell og Funch. Fy for en spytklat! Med sig har de LADJ og Xeren på knapper og pladespillere! Bagkatalogerne taler for sig selv, de har alle varslet nyt materiale i 2022 og det er ikke for højt sigtet at kalde den her tretrinsraket for en stak af landets stærkeste live-rappere, der gæster PåTaget den 23. april.