Heine Hansen Trio & Speciel Guest Per Møllehøj // Odense Vinterjazz PåTaget

Heine Hansen Trio & Speciel Guest Per Møllehøj // Odense Vinterjazz PåTaget

Hvornår:
12. februar 2022 kl. 22:00
2022-02-12T22:00:00+01:00
2022-02-12T22:15:00+01:00
Heine Hansen Trio & Speciel Guest Per Møllehøj // Odense Vinterjazz PåTaget
Heine Hansen – Piano / DK
Per Møllehøj – Guitar / DK
Lasse Mørk – Bas / DK
Jeppe Gram – Trommer / DK
At Heine Hansen er en usædvanlig talentfuld pianist er bestemt ingen hemmelighed, som han da også blev belønnet for med en Ben Webster pris i 2016. Men han evner så sandelig også det kompositoriske, hvilket han har bevist med sine to albummer i eget navn, bl.a. Signature, der blev nomineret til en Danish Music Award Jazz og fik en præmiering fra Statens Kunstfond som værende blandt de mest betydningsfulde værker. De fleste kender Heine Hansen som en swingende og elegant sideman og akkompagnatør i et væld af forskellige konstellationer, hvor det er blevet til samarbejder med nogle af landets kendte navne som f.eks. Alex Riel, Hugo Rasmussen, Caroline Henderson, Kira Skov og Thomas Blachman.
Per Møllehøjs guitartekniske evner er uomtvisteligt store. Han løfter sig ud af ligegyldighedens kedsomhed og viser personlighed og styrke. En af de helt store jazzpersonligheder på den københavnske jazzscene.
Denne aften byder Heine sin gamle kammerat Per Møllehøj over til det Fynske fastland, for at genforene deres musikalske legestue.
Glæd jer til denne aften hvor de gode venner bliver bakket op af en aldeles stærk rytmegruppe i form af Lasse Mørk på bas og fyens egen Jeppe Gram på Trommer!
Billetter:
odense-alternative-jazzforening.billet.dk/order/gateway/13265983
Dørene Åbner kl 21.00
Koncertstart kl 22.00
Tak til Staten Kunstfond, Odense Kommune og Pianoteket.