Late Night Jam PåTaget
PåTaget Jam

Late Night Jam PåTaget

Hvornår:
12. september 2019 kl. 20:30
2019-09-12T20:30:00+02:00
2019-09-12T20:45:00+02:00
Late Night Jam PåTaget
Markus Valentin er en unik sangskriver på den danske musikscene.
Gennem en ung mands karakteristiske stemme og performance, bliver forskellige personligheder belyst og sat spørgsmålstegn ved.
Som glæde er en del af menneskeligheden såvel er melankoli. Med det udgangspunkt tages der fat i tunge emner og situationer, som taler direkte til publikums følelser. Dette drager paralleller til blues verdenen, hvor optimisme og håb realiseres gennem historier om negative tider.

I marts 2018 udkom hans debut EP ved navn “Drømmenes Død”, og i efterfølgende måned som sin EP release vandt han på egen hånd Tinderbox Band Battle 2018 og opvarmede for Uffe Lorenzen på Musikhuset Dexter.

Markus Valentin er blevet en fremtrædende karakter i det fynske vækstlag, som på kort tid har spillet med og opvarmet for nogen af branchens store navne, herunder Peter Belli og Lasse & Mathilde.
Efter hans koncert på Tinderbox 2018 udgav han et live album under titlen
”Tinderbox – Udsnit Fra Scenekanten”, som udkom digitalt d. 5. Oktober gennem hans eget selskab ”Flora Fever”.

Om så der er tale om akustiske koncerter, eller når han har sit band med, så har udtrykket i musikken klare rødder i 60’ernes og 70’ernes klassiske rock plader, samt det danske sprog.
Genren er dansksprogede rock med fokus på teksterne, og lettilgængelige omkvæd.

Traditionen tro er der jam bagefter :

På scenen er der guitar, bas, trommer, forstærkere, mikrofoner og klaver, som står klar til brug og alle genrer er velkomne!
Arrangementet er både for musikere såvel som musikelskere og der er GRATIS entré!

Vi ses !

 

Close Menu