Posten præsenterer Mirja Klippel Feat Vesselil //PåTaget

Posten præsenterer Mirja Klippel Feat Vesselil //PåTaget

Hvornår:
5. marts 2022 kl. 20:00
2022-03-05T20:00:00+01:00
2022-03-05T20:15:00+01:00
Posten præsenterer Mirja Klippel Feat Vesselil //PåTaget
Det glæder os i samarbejde med POSTEN at præsentere dette fantatiske musikalske samarbejde for Odenses kultur- og musikhungrende koncertglade indbyggere!!!
Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver, sanger og multi-instrumentalist Mirja Klippel, markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene.
Allerede hendes debut-EP Lift Your Lion (2016) indbragte den københavner-baserede musiker en Danish Music Award Folk som Årets Sangskriver. Siden har hun turneret flittigt i både Europa,
Rusland og Nordatlanten, ligesom hun i 2018 udsendte det roste fuldlængde-album River of Silver.
Hendes seneste album,Slow Coming Alive,fik tre nominationer på Danish Music Awards Roots i 2021.
Med dette album føjer Klippel atter nye nuancer til sin alternative og poetiske folk og fortsætter med at udvide dybderne og højderne i sin sangskrivning. Med sin fast medmusiker Alex Jønsson og folkstryger-trioen Vesselil, drager hun publikum ind i et organisk og atmosfærisk univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.
Koncerten gæstes af den danske DMA-nominerede vokal- og strygetrio Vesselil, der udover Klippels sange spiller og synger nordisk traditionel og nykomponeret “kammerfolk”. Vesselil har med deres intense nærvær og hengivne sammenspil skabt et varieret, elegant og energifyldt koncertrepertoire med dybe rødder i den nordiske folkemusik-tradition.
Line up:
Mirja Klippel: sang, guitar & waldzither
Alex Jønsson: guitar, kor
Vesselil
ClaraTesch– violin, brastch, & sang
Elisabeth Dichmann– violin & sang
Maja Aarøe Freese – femstrenget cello & sang
Det koster denne aften 120kr at komme ind.
Medmindre man selvfølgelig er en fattig studerende for så koster det kun en 50´er!
https://paataget.billet.dk/order/gateway/13266323
Dørene Åbner kl 20.00
Koncertstart kl 21.00